apk.cafe
Кращі додатки для Андроїд

Тут ви можете завантажити АПK-файл "ThailandNews" для Vertex Impress Action безкоштовно, версія apk файлу - 1.0.1 для завантаження на Vertex Impress Action просто натисніть цю кнопку. Це легко та безпечно. Ми надаємо тільки оригінальні апк файли. Якщо який-небудь з матеріалів на цьому сайті порушує ваші права, повідомте нас

Опис для Thailand Newspapers
Скріншоти для Thailand Newspapers
  • Газети Тайланду
  • Газети Тайланду
  • Газети Тайланду
  • Газети Тайланду
  • Газети Тайланду
  • Газети Тайланду
Опис для Thailand Newspapers (з google play)

Дивні газети Таїланду додаток หนังสือพิมพ์ ไทย тепер доступні для завантаження. Отримуйте оновлення з усіма новими новинами, що відбуваються в країні. Вам більше не потрібно витрачати гроші, щоб отримати книжкову книжку у Таїланді. Вся жива інформація може бути звільнена від газет Таїланду, просто завантаживши його на ваш пристрій Android.

За допомогою цього додатка ви можете читати найновіші новини в Тайвані будь-де та будь-коли. Ви можете легко дізнатися, що відбувається в Таїланді, навіть якщо ви знаходитесь в іншій частині світу, жодна газета не продана. Торкніться заголовків і всі новини та історії з'являться перед вами.

Цей чудовий додаток є центром "єдиного вікна", який містить місцеві та світові новини з усіх провідних газет у країні. Вона класифікується на декілька різних мов, які є англійською та тайською. Він був розроблений у формі, яка підходить всім людям Тайланду з усіма основними мовами. Для новин з англійської мови в додатку містяться газети "Бангкок Пост", "Бізнес День", "Паттайя Сьогодні", газета "Пхукет", прес-реліз Таїланду та "Нація". З іншого боку, газети з тайської мови включають Ком Чад Лейк, Крунгтеп Туракй та Менеджер Daily.

Особливості газет Таїланду
- Оновлення в Тайланді новин в режимі реального часу
- Багато новин в Тайланді
- Надсилайте новини своїм друзям та членам родини за допомогою Facebook, WhatsApp, Twitter, Google Plus, Instagram та інших.
- оцінюйте та переглядайте додаток
- Підтримка більшості телефонів і пристроїв Android

Завантажте цей чудовий додаток до газети зараз, поки воно безкоштовно. Почніть читати останні новини, просто перенесіть пальцем. Читайте його де завгодно і в будь-який час. Зачекайте більше, і почніть завантажувати це прохолодне додаток, щоб насолоджуватися читанням ваших улюблених газет.

Застереження. Таємне видання газет розміщується безпосередньо з веб-сайту газети. Ця програма допомагає користувачам зібрати всі газети в одному місці. Ця програма не пов'язана з жодною конкретною газетною компанією.

Ця програма використовує RSS-канал API відповідної газети Таїланду і не схвалюється ніякими новинськими агенціями. Усі логотипи та торговельні марки газети, що відображаються в цьому додатку, є власністю відповідних інформаційних агентств.

Оцініть цей додаток
Інформація
Інші версії АПК файлу ThailandNews для Vertex Impress Action
Схожі програми для Vertex Impress Action
Кращі андроїд програми
Популярні андроїд програми для Vertex Impress Action